Medlemsutskick november 2022

november 1, 2022 20:11:12 Janne Åberg

Året lider mot sitt slut och Götene Idrottshistoriska Sällskap kan efter den långdragna pandemin snart lägga ett normalt år – sett till vår verksamhet – till handlingarna. Både år 2020 och 2021 blev drabbat av pandemin.

Vi välkomnar våra nya medlemmar Peter Arvidsson och Kurt Sedwall.

Styrelsen hade sitt senaste möte nu i lördags den 29 oktober och beslutade då att annonseringen i Götene Tidning ska upphöra från och med våren 2023. Vi menar att annonseringen inte ger så mycket resultat och hänvisar framöver till vår hemsida goteneihs.se. Därtill kommer vi även att skicka fler medlemsutskick som detta, det vill säga använda dagens möjlighet med mail.

Årsmötet kommer att hållas i mars månad, en månad senare än brukligt. Enligt årsmötesbeslut 2022 så höjs medlemsavgiften från 2023 till 150 kronor vilket vi hoppas och tror inte skall avskräcka. Medlemstidningens produktion belastar även oss och det motiverar höjningen.

I morgon den 2 november kör vi höstens sista Sportbänk på Centrumcafét i Götene kl 15. Styrelsen har beslutat att Sportbänk ska fortsätta också under våren 2023. Höstens sista idrottscafé blir tisdagen den 15 november – som nämnts i tidigare utskick – då undertecknad intervjuar Götene IF-profilen Bosse Persson.

Notera gärna redan nu datumen för våren. Sportbänk är första onsdagen i varje månad under säsong: 1 februari, 1 mars och 5 april.
Idrottscafé tredje tisdagen i varje månad under säsong: 21 februari, 21 mars och 18 april. Vi återkommer om programinnehåll. Sessionssalen i Centrumhuset, Götene, är redan bokad för samtliga dessa tillfällen, och det är den plats vi avser att använda i möjligaste mån framöver då den är kostnadsfri.

Idrottsliga hälsningar: 

Fredrik Larsson
Ordförande 

 Tidigare  WI-tidningar